Aktiva Solsiden tilbyr flere ulike regnskapssystemer hvor du kan gjøre mye av de løpende regnskapstjenestene selv.

PowerOffice GO er et 100% skybasert regnskapssystem som tilbyr direkteintegrasjon med bank. Betalinger gjøres direkte fra systemet uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Når betalingen er utført, oppdateres regnskapet automatisk. Dermed sparer du viktig tid og slipper å skifte mellom ulike systemer. Det er også mulig å få oppdatert saldo på dine på bankkonti til enhver tid. Her har du alt du trenger i forbindelse med regnskapet samlet på en plass.

Med PowerOffice sin mobil-app har du mulighet til å godkjenne regninger for betaling, samt laste opp kvitteringer og fakturaer direkte fra mobilen. En ypperlig løsning for de som ofte er i farta, eller rett og slett ønsker å spare tid.  I tillegg er det også enkelt å registrere utlegg og reiseregninger fra denne appen.

www.poweoffice.no

Tripletex er et skybasert regnskapsprogram som er modulbasert. Her velger du selv hvilke moduler som skal kombineres for å passe din bedrifts behov. På den måten passer Tripletex alle – fra de små til de store firmaene.  Systemet tilbyr koblinger mot ulike banker, som gjør at du kan få god kontroll på økonomien med et løpende oppdatert regnskap.

Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang med ditt regnskap i Tripletex.

www.tripletex.no

Zirius Portal – Zerp.no

For deg som ønsker å fakturere selv, men ellers at regnskapsføreren har ansvaret over regnskapet, da er Zirius Portal løsningen vi anbefaler. Bedriftens inntekter blir automatisk bokført hos oss, og du kan koble inn fra hvilken som helst nettleser for å følge med bl.a. innbetalinger fra kunder.

www.zerp.no