Aktiva Solsiden er et autorisert regnskapsbyrå som er lokalisert i Falkenborgveien 35 C i Trondheim. Vi har også avdelingskontor i Meråker og Lierne.  Vårt primære nedslagsfelt er Trondheim, Lierne og Meråker og vi har kunder flere andre steder i landet. Våre elektroniske løsninger er tilgjengelig uansett hvor du som kunde befinner deg.

Kundene våre befinner seg innenfor flere ulike bransjer, f.eks. butikk, eiendomsforvaltning, helse, håndverk og restaurantdrift for å nevne noen. De varierer også i selskapstype og størrelse og er alt fra enkeltpersonforetak til mellomstore bedrifter. Noen av kundene er vi totalleverandør av økonomi- og regnskapstjenester for mens for andre utfører vi kun de tradisjonelle regnskapstjenestene. Vi teller i alt 12 personer som tilsammen har vi bred kompetanse og erfaring fra ulike bransjer og bedriftstyper, både små og store.

Vi har lang erfaring fra økonomi og regnskap men også fra et kontroll og rapporteringsperspektiv. Vi er engasjerte og dedikerte og gir det lille ekstra for at du som kunde skal få den oppfølgingen akkurat du har behov for. Dette kommer også frem i logoen vår, der symbolet former en A og symboliserer Aktiva Solsiden som en støttespiller for kunden, en støttepilar som leder kunden i rett retning, altså oppover og frem. Den utstråler seriøsitet og enkelhet. For kundeforholdet skal være nettopp dette, enkelt, forutsigbart og likevel seriøst. Den grønne fargen forsterker en positiv vekst og retning, samtidig som den bærer den papirløse arbeidsverdenen vi har. Gråfargen representerer seriøsitet, kompetanse og stødighet. Vi ønsker å være en god støttespiller og rådgiver for deg og bidra til å se både utfordringer og muligheter i og for din bedrift.

RN_logo_white