Aktiva Solsiden er et autorisert regnskapsbyrå som er lokalisert i Innherredsveien i Trondheim sentrum, like ved Bakke Bru på Solsiden. Vi har også et avdelingskontor i Meråker og et i Lierne. I tillegg har vi et søsterselskap på Stjørdal, Aktiva Stjørdal AS, som også er et autorisert regnskapsbyrå. Vårt primære nedslagsfelt er Trondheims- og Stjørdalsområdet og vi har kunder andre steder i landet, bl.a. i Oslo og på vestlandet.

Kundene våre befinner seg innenfor flere ulike bransjer, f.eks. butikk, eiendomsforvaltning, helse, håndverk og restaurantdrift for å nevne noen. De varierer også i selskapstype og størrelse og er alt fra enkeltpersonforetak til mellomstore bedrifter. Noen av kundene er vi totalleverandør av økonomi- og regnskapstjenester for mens for andre utfører vi kun de tradisjonelle regnskapstjenestene. Vi teller i alt 12 personer som jobber for Aktiva Solsiden og på Stjørdal og tilsammen har vi bred kompetanse og erfaring fra ulike bransjer og bedriftstyper, både små og store.

Vi har lang erfaring fra økonomi og regnskap men også fra et kontroll og rapporteringsperspektiv. Vi er engasjerte og dedikerte og gir det lille ekstra for at du som kunde skal få den oppfølgingen akkurat du har behov for. Dette kommer også frem i logoen vår, der symbolet former en A og symboliserer Aktiva Solsiden som en støttespiller for kunden, en støttepilar som leder kunden i rett retning, altså oppover og frem. Den utstråler seriøsitet og enkelhet. For kundeforholdet skal være nettopp dette, enkelt, forutsigbart og likevel seriøst. Den grønne fargen forsterker en positiv vekst og retning, samtidig som den bærer den papirløse arbeidsverdenen vi har. Gråfargen representerer seriøsitet, kompetanse samt stødighet. Vi ønsker å være en god støttespiller og rådgiver for deg og bidra til å se både utfordringer og muligheter i og for din bedrift.

RN_logo_white