Aktiva solsiden
- autorisert regnskapsbyrå

Hos oss finner du trivelige ansatte med bred kompetanse og engasjement for regnskapsfaget. Vi har over 30 års erfaring innen regnskap og rådgivning, noe som har gitt oss en solid kompetanse innen faget. Vårt primære nedslagsfelt er Midt-Norge, men med våre elektroniske løsninger så har vi kunder over hele landet. 

Kundene våre befinner seg innenfor flere ulike bransjer, bl.a. advokat, arkitek, detaljhandel, eiendomsforvaltning, helse, bygg-og anlegg og restaurantdrift for å nevne noen. De varierer også i selskapstyper og størrelse. For noen kunder er vi totalleverandør av økonomi- og regnskapstjenester, mens for andre kan vi bistå på enkeltområder som for eksempel lønnsarbeid. Vi skreddersyr våre tjenester til hver enkelt kunde og bransje, slik at vi sammen finner den beste løsningen. 

Vi ønsker å kunne bidra våre kunder til å øke din lønnsomhet, samt skape kontroll og effektivitet i den daglige driften. Derfor er vårt mål å være den foretrukne samarbeidspartner innen regnskap og økonomisk rådgivning. Vi ønsker å være mer enn bare et regnskapskontor. 

Vi er engasjerte og dedikerte og gir det lille ekstra for at du som kunde skal få den oppfølgingen akkurat du har behov for. Dette kommer også frem i logoen vår, der symbolet former en A og symboliserer Aktiva Solsiden som en støttespiller for kunden, en støttepilar som leder kunden i rett retning, altså oppover og frem. Den utstråler seriøsitet og enkelhet. Den grønne fargen forsterker en positiv vekst og retning. Gråfargen representerer kompetanse og stødighet. Vi ønsker å være en god støttespiller og rådgiver for deg og bidra til å se både utfordringer og muligheter i og for din bedrift.

håndtverkerpakken
- Alt i ett

Lei av å bruke mye tid på regnskap, lønn og fakturering?

 

Vi har sammen med 24OnOff laget en totalpakke som skal gi økt lønnsomhet og kontroll for håndtverkerselskaper. 

Helhetspakken tar seg av det administrative, så du kan fokusere på håndtverkerjobben. 

Skreddersydde løsninger

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset hver enkelt kunde sine behov og ønsker. Du velger selv om du ønsker å sette bort hele eller deler av økonomitjenesten. I tillegg er vi behjelpelige med å finne de rette fagsystemene som kan effektivisere din hverdag.

Kontakt oss

KARRIEREMULIGHETER HOS AKTIVA

Da jeg startet i selskapet i 2018, var motivasjonen min å jobbe hos et selskap som jeg kunne by på en bratt læringskurve og karrieremuligheter. Aktiva er et mellomstort selskap, hvor det er meget gode muligheter for å øke kompetansen og ansvarsområder kjapt. Med god hjelp fra mine dyktige og kompetente kollegaer, er jeg på vei mot min autorisasjon. Jeg nå ansvaret for min egen kundeportefølje, noe som jeg synes er veldig gøy. I tillegg har jeg også fått muligheten til å jobbe med markedsføring og digitale strategier i selskapet. Tør man å ta initiativ, vil man få igjen for det i form av nye ansvarsområder.

Iselin Faksnes

Markedsansvarlig // Regnskapsmedarbeider

hvor finner du oss?

Trondheim – Meråker – Lierne
Besøk oss